Moc fermentacji i kiszonek w dbałości o zdrowie i prawidłowe żywienie człowieka

W dniu 23 sierpnia 2024 r. Lubuski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Kalsku organizuje szkolenie wyjazdowe pt. ,,Moc fermentacji i kiszonek w dbałości o zdrowie i prawidłowe żywienie człowieka".
Kolejna propozycja Zespołu ds. aktywizacji lubuskich KGW - szkolenie wyjazdowe "Moc fermentacji i kiszonek w dbałości o zdrowie i prawidłowe żywienie człowieka"
Szkolenie odbędzie się w Gospodarstwie Naturalnym ,,Malinówka"
ul. Krótka 4, 66-010 Drągowina
Wiemy, że wiele osób na to spotkanie długo czekało - my również. Będziemy kisić i fermentować - dla zdrowia i witalności.
Zakręcimy słoiki. Zabierzemy do domu moc wiedzy i nowych znajomości.
Liczba miejsc jest ograniczona - Karta zgłoszenia w załączniku.