Przetwórstwo i przygotowanie produktów spożywczych na sprzedaż w ramach RHD

Zapraszamy na szkolenie pt. „Przetwórstwo i przygotowanie produktów spożywczych na sprzedaż w ramach Rolniczego Handlu Detalicznego”, które poprowadzi dr inż. Jarosław Kliks – ekspert w dziedzinie technologii żywności i wykładowca akademicki.
W programie znajdzie się wykład na temat obróbki i przygotowania produktów spożywczych do sprzedaży w ramach RHD oraz pokaz produkcji podpuszczkowego sera dojrzewającego.
Uczestnicy dowiedzą się, jak przekształcić surowce rolne w gotowe produkty spełniające wymagania jakościowe
i konsumenckie. Szkolenie będzie również okazją do zdobycia praktycznych wskazówek dotyczących trwałości i atrakcyjności produktów.
Termin: 28.01.2025 r o godzinie 10:00
Rejestracja https://www.lodr.pl/szkolenia-lodr
Liczba miejsc ograniczona
osoba do kontaktu: Monika Myślicka tel. 513980897, e-mail: m.myslicka@lodr.pl