Przetwórstwo i przygotowanie produktów spożywczych na sprzedaż w ramach RHD - Lubuski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Kalsku

Przetwórstwo i przygotowanie produktów spożywczych na sprzedaż w ramach RHD

Przetwórstwo i przygotowanie produktów spożywczych na sprzedaż w ramach RHD

Zapraszamy na szkolenie pt. „Przetwórstwo i przygotowanie produktów spożywczych na sprzedaż w ramach Rolniczego Handlu Detalicznego”, które poprowadzi dr inż. Jarosław Kliks – ekspert w dziedzinie technologii żywności i wykładowca akademicki.

W programie znajdzie się wykład na temat obróbki i przygotowania produktów spożywczych do sprzedaży w ramach RHD oraz pokaz produkcji podpuszczkowego sera dojrzewającego.

Uczestnicy dowiedzą się, jak przekształcić surowce rolne w gotowe produkty spełniające wymagania jakościowe 
i konsumenckie. Szkolenie będzie również okazją do zdobycia praktycznych wskazówek dotyczących trwałości i atrakcyjności produktów.

Termin: 28.01.2025 r o godzinie 10:00 

Rejestracja https://www.lodr.pl/szkolenia-lodr

Liczba miejsc ograniczona

osoba do kontaktu: Monika Myślicka tel. 513980897, e-mail: m.myslicka@lodr.pl

Kalendarz wydarzeń i szkoleń
Powiatowe Zespoły Doradztwa Rolniczego
Lubuskie Aktualności Rolnicze
Nowość
Lubuski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w KalskuLubuski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Kalsku