WARSZTATY RZEMIEŚLNICZE PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO
Lubuski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Kalsku
zaprasza rolników, mieszkańców wsi zajmujących się przetwórstwem produktów rolnych oraz doradców rolnych do udziału
w warsztatach rzemieślniczych przetwórstwa spożywczego, organizowanych w ramach operacji pt.
„Nowoczesne praktyki przetwórcze w Polsce - szlakiem inkubatorów przetwórczych
w województwie wielkopolskim i świętokrzyskim”
Oferta warsztatów i terminy realizacji:
1. WARSZTATY SEROWARSKIE 09.12.2024 r.
2. WARSZTATY WĘDLINIARSKIE 10 i 11.12.2024 r.
3. WARSZTATY PIECZENIA CHLEBA 12 i 13.12.2024 r.
Każdy uczestnik warsztatów będzie pracował przy własnym stanowisku pracy wyposażonym w narzędzia i produkty do ich realizacji. Wszystkie wykonane przez siebie produkty uczestnicy zabiorą do domu.
Miejsce warsztatów : Zielona Góra, ul. Bohaterów Westerplatte 32,
Dojazd do miejsca realizacji WARSZTATÓW we własnym zakresie!!!
Zgłoszenia należy składać w terminie do 6 grudnia 2024 r., osobiście lub w formie skanu na adres poczty elektronicznej: e.mularczyk-sienkowska@lodr.pl
Szczegółowe informacje o warsztatach i karta uczestnictwa do pobrania poniżej.
Informacji udzielają:
Ewelina Mularczyk-Sienkowska, tel.513-980-602, e-mail: e.mularczyk-sienkowska@lodr.pl
Agata Zajda-Sipa, tel. 516-177-401,
Operacja realizowana przez Lubuski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Kalsku
Operacja współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Schematu II Pomocy Technicznej
„Krajowa Sieć Obszarów Wiejskich” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020
Instytucja Zarządzająca Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.