Innowacyjne przetwórstwo…sery i pieczywo w roli głównej! Opublikowano: 15 grudzień 2022 Agata Zajda-Sipa Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: Innowacyjne przetwórstwo…sery i pieczywo w roli głównej!
III Konferencja Winiarska za nami Opublikowano: 15 grudzień 2022 Agata Zajda-Sipa Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: III Konferencja Winiarska za nami
Relacja z konferencji Produkcja żywności wys. jakości Opublikowano: 14 grudzień 2022 Emilia Żok Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: Relacja z konferencji Produkcja żywności wys. jakości
Łotewski sposób na sukces w rolnictwie Opublikowano: 10 listopad 2022 Agata Zajda-Sipa Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: Łotewski sposób na sukces w rolnictwie
Nabór Zakończono - Konferencja - Innowacje w uprawie, ochronie i pielęgnacji winorośli z uwzględnieniem wpływu gleby na parametry jakościowe owoców i plonu Opublikowano: 09 listopad 2022 Ewelina Mularczyk-Sienkowska Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: Nabór Zakończono - Konferencja - Innowacje w uprawie, ochronie i pielęgnacji winorośli z...
Konferencja ekologiczna - Produkcja żywności wysokiej jakości Opublikowano: 07 listopad 2022 Piotr Tyliszczak Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: Konferencja ekologiczna - Produkcja żywności wysokiej jakości
Nabór Zakończono - Konferencja - Nowoczesne pszczelarstwo - perspektywy i zagrożenia Opublikowano: 07 listopad 2022 Piotr Tyliszczak Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: Nabór Zakończono - Konferencja - Nowoczesne pszczelarstwo - perspektywy i zagrożenia