- Lubuski Ośrodek Doradztwa Rolniczego, Kalsk 91, 66-100 Sulechów,
- Oddział w Lubniewicach, Glisno 123, 69-210 Lubniewice

•    Lubuski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Kalsku
•    upowszechnianie zasad wykorzystywania pomocy finansowej z UE dla wspierania rozwoju obszarów wiejskich;
•    realizacja zadań Sieci na rzecz innowacji w rolnictwie i na obszarach wiejskich (SIR), funkcjonującej w ramach Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich;
•    prowadzenie działalności szkoleniowej, doradczej, informacyjnej i upowszechnieniowej;
•    organizacja konkursów, wystaw, olimpiad, pokazów promujących zdrowy styl życia, dziedzictwo kulturowe wsi, agroturystykę i turystykę wiejską;
•    promowanie pozytywnych przykładów aktywności lokalnej;
•    przygotowanie i rozpowszechniania materiałów informacyjno-promocyjnych dotyczących zasad wspierania rozwoju obszarów wiejskich;
•    współpraca z instytucjami, organizacjami, placówkami naukowymi i szkołami rolniczymi;
•    współpraca z fundacjami, stowarzyszeniami i innymi organizacjami działającymi na rzecz młodego pokolenia mieszkańców obszarów wiejskich.

•    wykształcenie wyższe;
•    znajomość branży rolniczej;
•    znajomość zagadnień sporządzania dokumentacji aplikacyjnej dotyczącej dofinansowania z funduszy UE;
•    komunikatywność, kreatywność;
•    umiejętność samodzielnego działania, dobra organizacja pracy;
•    prawo jazdy kat. B;
•    dobra znajomość pakietu MS Office;
•    mile widziana znajomość j. obcych

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV oraz listu motywacyjnego na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  lub listownie na adres siedziby: Lubuski Ośrodek Doradztwa Rolniczego Kalsk 91, 66-100 Sulechów. Termin składania ofert upływa 24 listopada 2017 r.
Do dokumentów prosimy dołączyć oświadczenie: „W związku z ubieganiem się o zatrudnienie w Lubuskim Ośrodku Doradztwa Rolniczego wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2016 poz. 622)”.