Relacje
Inkubator Kuchenny w Krwonach
Innowacje i dobre praktyki w przetwórstwie rolno-spożywczym województwa świętokrzyskiego
AGRO-Konferencja 27.06.2024 r.
Strefa Wiedzy podczas wiosennych imprez targowych Lubuskiego Ośrodka Doradctwa Rolniczego
Spotkanie podsumowujące rok 2023 r. - Zespoły Tematyczne ds. innowacji w rolnictwie
IV Konferencja Winiarska 29-30 listopada 2023 r.
Warsztaty Wędliniarskie (7-8.XI.2023 r.) i Piekarskie (27-28.XI.2023 r.) w ramach operacji pn. Zespoły Tematyczne i innowacje w rolnictwie
Innowacyjne rozwiązania wspierające rozwój gospodarki pasiecznej. Wykorzystanie i przetwórstwo produktów pszczelich - 24 -27.10.2023 r.
Dobre praktyki w przetwórstwie czeskim
Strefa wiedzy - spotkania w ramach operacji pn. Zespoły Tematyczne i innowacje w rolnictwie
Lawenda – pasja, biznes, sposób na życie
22.06.2023 r. II Spotkanie Hodowców Bydła z Pokazem Bydła w ramach operacji pn.: Zespoły Tematyczne i innowacje w rolnictwie
19.06.2023 r. Pokaz Fotografii Kulinarnej i Produktowej – Innowacja w obiektywie w ramach operacji pn.: Zespoły Tematyczne i innowacje w rolnictwie
31.05.2023 r. DNI POLA w Baczynie w ramach operacji pn.: DNI POLA – Nowatorskie rozwiązania w rolnictwie
15-17.05.2023 r. Warsztaty Zielarskie w ramach operacji pn.: Innowacje zielarskie
(otwiera się w nowej karcie)(otwiera się w nowej karcie)(otwiera się w nowej karcie)(otwiera się w nowej karcie)(otwiera się w nowej karcie)(otwiera się w nowej karcie)
Kalendarz wydarzeń i szkoleń